Продавець АНТИКОР ПРОМПОЛІМЕР розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
33 відгуків
+380 (67) 703-02-64
вул. Зрошувальна, буд. 15, Київ, Україна
o677030264@gmail.com / antikorpolimer@gmail.com
Залишити відгук
Емаль УР-7101, фото 2

Емаль УР-7101

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Емаль УР-7101 призначається для антикорозійного захисту металевих (чорних та кольорових), бетонних, залізобетонних та інших поверхонь.

Емаль УР-7101 поліуретаново-епоксидна є суспензією пігментів і наповнювачів у розчині епоксиефіру з додаванням розчину поліуретанової смоли, як затверджувача композиції.

Емаль УР-7101 складається з двох компонентів:

Компонент 1 - напівфабрикат емалі відповідного кольору, який є суспензією пігментів і наповнювачів в розчині епоксиефіру в органічних розчинниках.

Компонент 2 – розчин поліуретанової смоли в органічних розчинниках.

Призначення та спосіб застосування: Емалі УР-7101 призначаються для антикорозійного захисту металевих (чорних та кольорових), бетонних, залізобетонних та інших поверхонь, які зазнають атмосферних впливів в екологічно небезпечних промислових районах та в умовах морського клімату. В тому числі емалі УР-7101 застосовуються для фарбування та ремонтних робіт:

  • промислового обладнання на підприємствах харчової, хімічної та нафтопереробної промисловості;
  • внутрішніх поверхонь резервуарів для зберігання та транспортування харчових продуктів, питної та технічної води, нафтопродуктів, трубопроводів;
  • для зовнішніх металевих надводних та підводних поверхонь суден необмеженого району плавання, а також їх трюмів та внутрішніх приміщень, портових споруд, будівельних конструкцій та обладнання, що експлуатуються в умовах морського клімату. 

Покриття характеризуються високими електроізоляційними властивостями, підвищеною стійкістю до агресивних середовищ хімічних, гальванічних, нафтопереробних виробництв, отрутохімікатів, мінеральних добрив; витримує перепади температур від (-40) до (+55) оС, тривалої дії нафти, бензину, масел, калійних та мінеральних добрив, морської та прісної води, розчинів кислот, лугів та миючих засобів, періодичного впливу гострої водяної пари.

Емаль розводять до робочої в'язкості сольвентом чи толуолом.

Підготовка поверхні: Перед нанесенням емалі поверхню попередньо очищають від пилу, жирових та інших забруднень, іржі, окалини. Для отримання покриття з підвищеними захисними властивостями, емаль слід наносити на загрунтовану поверхню не менше ніж у 2 шари.

Нанесення покриття: наносять емаль безповітряним, пневматичним методом розпилення, пензлем або валиком на чисту суху поверхню.

Витрата емалі на одношарове покриття завтовшки 20-50 мкм - 65-165 г/м 2 . Зберігання: емаль та її компоненти зберігають у герметично закритій тарі при температурі від –20 до +30 оС, оберігаючи від попадання вологи та прямих сонячних променів, у сухих, критих складських приміщеннях, призначених для зберігання вогнебезпечних матеріалів. Гарантійний термін зберігання компонентів емалі – 12 місяців з дня виготовлення. Заходи безпеки: усі роботи, пов'язані з виготовленням та застосуванням емалі повинні проводитись у робочих приміщеннях, оснащених припливно-витяжною вентиляцією (повітряобмін не менше 0,5 об'єму повітря на годину) та протипожежними заходами. Експлуатація приміщення після нанесення покриття дозволяється через 2 доби.

Основні атрибути
ВиробникТехнобудресурс
Країна виробникУкраїна
ТипФарба
КолірЧорний
  • Ціна: від 320 /кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner