Продавець АНТИКОР ПРОМПОЛІМЕР розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
33 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

+380 (67) 703-02-64
вул. Зрошувальна, буд. 15, Київ, Україна
o677030264@gmail.com / antikorpolimer@gmail.com
Залишити відгук
Емаль ЕП-1155, фото 2

Емаль ЕП-1155

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Емаль ЕП-1155 для антикорозійного захисту у водному середовищі, атмосфері, а також у грунті сталевих конструкцій і мостових ферм.

Емаль ЕП-1155

Призначення: Для антикорозійного захисту у водному середовищі, атмосфері, а також у грунті сталевих конструкцій і мостових ферм. Емаль дозволена для застосування в атомній енергетиці.


Склад: двокомпонентна Емаль, на основі епоксидної смоли і затверджувача поліамідного типу.


Витрата емалі і час висихання: Час висихання до ступеня 3 при температурі ( 20+2) — не більше 24 год, при температурі 80С— не більше 1,5 ч. Витрати: на одношарове покриття 100-130 г/м2.

Області застосування: емаль ЕП-1155 дозволена для застосування в суднобудуванні та атомній енергетиці.

Особливі властивості емалі: Покриття на основі емалі ЕП-1155 володіє високими антикорозійними властивостями, дезактивирующей здатністю, водостійкістю, атмосферостійкістю.


Запобіжні заходи: Зберігати в щільно закритій тарі, оберігати від вологи, дії тепла і прямих сонячних променів. Розріджувач до робочої в'язкості. Засоби індивідуального захисту: рукавички і респіратор.


Спосіб застосування: Поверхню очищають абразивним способом до ступеня не менше 2 за ДСТ 9.402 і знежирюють. Нанесення: методом пневматичного розпилення з підігрівом компонентів до 55оС або пензлем.

Розчинник: в якості розчинника застосовують Р-4, або Р-5.

Технічні характеристики:

Колір стандартні кольори: білий, жовтий, червоний, синій, сірий, зелений, блакитний, коричневий, червоно-коричневий, чорний, за замовленням клієнта можливе виробництво емалі ЕП-1155 кольорів по каталогу RAL
Час висихання емалі до ступеня 3, при температурі 20 градусів Цельсія 24 години
Час висихання емалі до ступеня 3, при температурі 80 градусів Цельсія 1,5 години
Частка нелетких речовин, по масі 93%
Частка нелетких речовин, за обсягом 74%
Теоретична витрата на один шар

100-130 г

Практичний витрата залежить від товщини шару, методів і умов нанесення, шорсткості поверхні і форми виробу.

Рекомендована товщина одного шару

50 мкм

Товщина шару на вертикальній поверхні залежить від ступеня розведення емалі, температури, шорсткості поверхні, методу нанесення і форми виробу

Рекомендована кількість шарів 2-3

Нанесення: Подотовка поверхні: Попереднє ґрунтування металу ґрунтовками типу ВЛ, ЕП.
У разі нанесення емалі 1155 по чистому металі підготовка поверхні здійснюється за ГОСТ 9.402 (ступінь очищення від окислів — 2, ступінь знежирення — 1).

Спооби нанесення емалі: Пневматичним розпиленням з підігрівом компонентів, пензлем.

Умови при нанесенні: Перед застосуванням переконатися, що основа емалі добре перемішана й однорідна по всьому об'єму тарного місця. Для приготування композиції затверджувач змішати з основою у співвідношенні 2 частини затверджувача на 100 частин матеріалу, ретельно перемішати не менше 10 хвилин. Підготовлену емаль ЕП-1155 наносят на поверхность защищаемого металла кистью или пневматическим распылением при подогреве компонентов до температуры (55+5) оС при температуре окружающего воздуха от 5 оС до 30 оС и относительной влажности воздуха не выше 80%. Для исключения конденсации влаги температура поверхности должна быть выше точки росы не менее чем на 3 оС.
При необхідності після введення затверджувача емаль можна розбавити розчинником Р-4 или Р-5 до робочої в'язкості. Після висихання одного шару (24 години при температурі 20 оС або 1,5 години при 80 оС), аналогічно наносять наступні шари емалі. Для промивання інструменту використовувати розчинники, зазначені вище.

Запобіжні заходи: Матеріал вогнебезпечний! Не працювати поблизу відкритих джерел вогню. Роботи проводити при хорошій вентиляції, у гумових рукавичках, з використанням індивідуальних засобів захисту. Не допускати попадання до органів дихання та травлення. При попаданні матеріалу на шкіру промити теплою водою з милом. Зберігати емаль ЕП-1155 у приміщенні, виключивши потрапляння на неї прямих сонячних променів та вологи при температурі навколишнього повітря від мінус 30 оС до 30 оС.


Життєздатність:

При температурі (55+5) оС – не менше 1 години;

При температурі (20+2) оС – не менше 5-6 годин.

Зберігання: Гарантійний термін зберігання в закритій заводській упаковці: основи — 12 місяців, затверджувача — 6 місяців з дня виготовлення.

 

Основні атрибути
ВиробникТехнобудресурс
Країна виробникУкраїна
ТипФарба
  • Ціна: від 180 /кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг
  • Спосіб упаковки: металева бочка 50 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner