Продавець АНТИКОР ПРОМПОЛІМЕР розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
33 відгуків
+380 (67) 703-02-64
вул. Зрошувальна, буд. 15, Київ, Україна
o677030264@gmail.com / antikorpolimer@gmail.com
Залишити відгук
Гліцерин Фармакопейний 99,5% (ціна без врахування тари), фото 2
Гліцерин Фармакопейний 99,5% (ціна без врахування тари), фото 2

Гліцерин Фармакопейний 99,5% (ціна без врахування тари)

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

 

Гліцерин Фарамакопейный 99,5%

INCI:
Glycerin (99,5%)

Зовнішній вигляд:
Прозора густа рідина без кольору і запаху. Солодкий на смак, через що і отримав свою назву (глікос — солодкий).

Область застосування:
В сільському господарстві в якості обробки насіння, в косметичній промисловості, у виробництві лаків, в фармацевтиці, у харчовій промисловості (E 422).

Опис:
Гліцерин фармакопейний
– найпростіший трьохатомний спирт. Він має унікальні фізичні та хімічні властивості: гігроскопічність, висока в'язкість, низька температура замерзання розчинів, освіта нітрогліцерину та ін.

Область застосування гліцерину дуже різноманітна: харчова промисловість, тютюнове виробництво, медична промисловість, виробництво миючих та косметичних засобів, сільське господарство, текстильна, паперова та інші галузі.

Дуже популярний і затребуваний гліцерин в косметичних засобах по догляду за обличчям, тілом та волоссям. Високі гігроскопічні властивості, можливість притягувати молекули води, сприяють накопиченню вологи в клітинах шкіри, створюючи бар'єрну вологозахисну плівку на поверхні. При використанні гліцерину в косметичних цілях суворо дотримуйтесь відсоток вводу, який становить не більше 10%. Недотримання призведе до зворотного ефекту. Так як молекула гліцерину притягує до себе молекули води, то в підвищених концентраціях, відсутні молекули води, гліцерин буде витягати з клітин шкіри. Відповідно, в чистому вигляді наносити безпосередньо на тіло не рекомендується.

Активно гліцерин застосовують у миловарінні. Велика кількість сортів туалетного мила містить гліцерин, який посилює його миючу здатність, надає шкірі білизну і пом'якшує її. Гліцеринове мило сприяє видалення барвних речовин шкіри, засмаглою на сонці. Відсоток введення гліцерину в мильну основу і в мило «з нуля» коливається від 10% до 26%, при створенні гліцеринового мила до – 50%.

Гліцерин служить хорошою транспортною середовищем для сухих порошкових компонентів. Перед введенням, наприклад, пігментів, барвників, перламутрів, гіалуронової, борної кислот та ін. необхідно розвести їх в гліцерині, потім додати в основний склад.

Гліцерин широко застосовується в медицині та виробництві фармацевтичних препаратів. Його використовують для розчинення ліків, надання вологості пігулок і пігулкам, підвищення в'язкості рідких препаратів, оберігання від ензиматичних змін при ферментації рідин і від висихання мазей, паст і кремів. Він є чудовим розчинником йоду, брому, фенолу, тимолу, таніну, алкалоїдів та хлориду ртуті. Використовуючи гліцерин замість води, створюють висококонцентровані медичні розчини.

Гліцерин володіє антисептичними властивостями, тому його застосовують для запобігання інфікування ран. Антисептичні та консервуючі властивості гліцерину пов'язані з його гігроскопічністю, завдяки якій відбувається дегідратація бактерій.
Оскільки гліцерин добре піддається желированию, його використовують для виготовлення високоякісних прозорих свічок.

Гліцерин використовується як харчова добавка Е422 у виробництві кондитерських виробів для поліпшення консистенції, для запобігання просідання шоколаду, збільшення об'єму хліба та іншого.

В народних рецептах використовується для видалення плям від молока, кави, чаю, чорнила.
Гліцеринові розчини з концентрацією понад 25% не схильні розмноженню в них мікробів.

Зберігання:
При кімнатній температурі, бажано до +20°С в герметично закритій тарі, уникати попадання прямих сонячних променів.

Запобіжні заходи:
• не застосовувати в нерозведеному вигляді на шкіру;
• передозування гліцерину (більше 10%) може сушити шкіру і робить косметичний продукт трохи «липким»;
• при правильному застосуванні компонента протипоказань не спостерігалося;
• гліцерин термічно нестійкий, при тривалому нагріванні ( до 90-130°C) розкладається з утворенням акролеїну і ацетону.

Основні
ВиробникТехнобудресурс
Країна виробникПольща
  • Ціна: від 80 ₴/кг
  • Мінімальне замовлення: 50 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner